Divendres del Dret

Aquesta activitat té com a finalitat aproximar els continguts dels estudis que es realitzen a la Facultat de Dret de la UAB a l'alumnat de batxillerat que tingui en ment escollir un dels graus o dobles graus que oferim.

Els Divendres del Dret, tenen un doble objectiu pel que fa als estudiants de batxillerat. En primer lloc, desfer tòpics sobre l’estudi de les carreres jurídiques i afins com, per exemple, la inexistència de pràctiques, la necessitat d’una gran capacitat de memòria, la vinculació a determinats estrats socials, etc. I, en segon lloc, aproximar les nostres disciplines a l’alumnat de secundària que no ha tingut cap contacte curricular amb elles de forma que pugui prendre una decisió sobre el seu futur amb elements derivats de la seva pròpia vivència.

D’altra banda, els nostres alumnes dels diferents graus fan una tasca en comú que té una triple finalitat: tutoria d’acompanyament en l’acabament dels graus, tutoria en l’acompanyament en l’entrada als graus des de l’acció entre quasi iguals i, desenvolupament de les capacitats argumentadores i expositives dels alumnes de grau. Gairebé tots els alumnes pertanyen al Grup d’Argumentació i Expressió oral amb la qual cosa es reforça la capacitat de comunicació i interacció entre tots els participants.

Es planteja una sessió, sobre el Cas Messi, amb un màxim de 50 alumnes:

  • 3 de febrer de 2017

Consulteu el programa

Lloc: Facultat de Dret de la UAB.
Preu: 5€ per estudiant i per sessió.

Les places són limitades. Un cop s'arribi a 50 places confirmades per a cada sessió no s'acceptaran més incripcions.


Formulari d'inscripció

Accessos i plànols UAB

 

 

 

ICE - Edifici A - 08193 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès) - Tel.93 581 15 98 / Fax.93 581 46 56 - ga.ice@uab.cat